Corkart oficiálně uvádí na trh několik konceptů krytin
05.06.2023

Zveme vás k objevování našich konceptů: Vinyl, Cork, Design & Lino

 

CORKART není pouze o korku a nabízí hned několik skupin krytin:

 
 

Nejrozšířenější skupina. Nabídku právě vinyl CONCEPTU naleznete zde na stránkách. Jedná se o podlahy, které splňují ty nejnáročnější požadavky. Zahrnují jak klasické PVC podlahy v dílcích LVT (luxury vinyl tiles) pro celoplošné přilepení, tak moderní SPC rigidní podlahy se zámkem a vinylové krytiny na nosné desce HDF s korkovou podložkou. Inovativními systémy jsou zde kombinace korku a PVC filmu (Glue down plus) a SPC rigidních podlah s přidanou komfotní vrstvou (RIGID click plus).
 
 

 

design CONCEPT:


Koncept, který korkové podlaze přináší úžasné přírodní vzory, v kombinaci se všemi výhodami korku, jako je pohodlí, tepelná izolace a zvuková izolace. Varianta pro celoplošné přilepení je na bázi 6mm tlustého korku, na kterém je dekorová folie a to vše je ošetřeno Ultra Shieldem (uretanovým lakem na vodní bázi). Plovoucí systém ma navíc nosnou desku z HDF se zámky a intergrovanou korkovou podložku. Nemusí se tak celoplošně přilepit. Výhodou je absence PVC a rychlejší biodegradace. 
 
 

 

lino CONCEPT:


Pouze 100% přírodní podlahové krytiny. Lino je přírodní produkt vyrobený ze lněného oleje, dřevité moučky, borovicové pryskyřice, juty a vápence. Tato odolná, pohodlná a stylová podlahová krytina nabízí řadu barev, které se snadno zapadnou ou do většiny návrhů interiérového designu, od tradičních po moderní.
 
 

 


cork CONCEPT:


A konečně podlahové a stěnové krytiny z korku. Plovouví zámkové provedení na HDF s integrovanou podložkou, nebo varianta pro lepení pouze z korku. Hned několik designů. Lehce opravitelné, bez PVC, ekologické.
 
 

 
 

Kompletní výčet našich produktů a jejich technických parametrů naleznete v katalogu: 

CORKART Contract.pdf 3.78 MB

Získávání korku z Quercus suber

 

 

Dokonalý ekologický produkt se snoubí s nejpohodlnějším a nejluxusnějším designem interiéru.
CORKART © Privacy Policy |